Alla inlägg under december 2009

Av Karin - 16 december 2009 11:29

Vaknade i natt och hade blivit tokförkyld :( Orkar inte va sjuk just nu, har inte tid med det.

Lyckades somna om tillslut, men hade nog nån släng av feber där frampå morgonkvisten. Drömde helt sjukt och vaknade kallsvettig med huvudvärken dunkande. Det värsta är att den där jäkla drömmen fortfarande sitter kvar, där bakom ögonlocken nånstans.......



Fick proppa i mig lite alvedon för att orka släpa med Nathalie genom de 2 decimetrarna snö som låg hela vägen till dagis. De verkar inte veta vad snöplogning är i denna kommun, tyvärr. Var heeeelt slut när vi väl var framme, sen fick jag ta tag i att skotta av garageuppfarten när jag kom hem. Så jag har nog klarat av dagens träning tror jag ;)



Nu har jag suttit en stund och försökt förstå sista skrivuppgiften i skolan, men jag är för trög, får be om hjälp tror jag. Försökt skriva ut papper, men först trilska sig skrivaren lite och tog flera papper på en gång och så. Och så tog bläcket slut...


Inte riktigt min dag i dag känner jag.

Av Karin - 15 december 2009 19:16

Låt inte barnet ha vit napp när ni är ute i snön. Den försvinner. Garanterat.

Av Karin - 15 december 2009 17:06

Sådär, dagen har gått fort. Ägnade förmiddagen åt massa småplock och småfix. Sen var *** här i 2 timmar, mycket positivt. Känndes bättre än väntat, det är ju alltid skönt!

Så, nu är det bara några små saker att göra innan jul, sen vänta till i januari då allt drar igång...

Spännande!!




Så, nu kan man "bara" fokusera på skolan, jul, nyår, semestertrippen norrut, sen börjar detta ungefär samtidigt som sista inlämningsuppgiften ska vara inne och tentan kommer.. Jaja, det är skoj att ha mycket att göra/se fram emot.

Av Karin - 15 december 2009 10:18

Äntligen början snön stanna kvar på marken och bilda ett fint vitt täcke!! Åh vad jag längtat!! Det är helt vitt utanför fönstret av snö som singlar ner mot marken :)

Hoppas snön får stanna läääänge nu, typ till påsk eller så ;)

Och att det blir kallare, minus 15 känns lagom. Och mer snö såklart, cirka en halvmeter vill jag ha, tack!


;)

Av Karin - 14 december 2009 11:09

Helgen gick i en rasande fart..

I lördags var svärföräldrarna här och hjälpte oss storstäda lite grann, så mycket roligare när man är flera som hjälps åt att städa.. Hann även med en liten promenad och middag, innan dem åkte hem igen. Vi var helt slut alla tre på kvällen, så blev bara att vi låg och glodde på TV innan vi somnade tidigt..

I går städade vi lite till, det som inte hanns med i lördags, innan vi duschade av oss och åkte ut till mamma och pappa. Pappa fyllde år nu i veckan, så han skulle firas. Fick "tomtegröt" eftersom lillebror inte är i Sverige i jul, och så tårta förstås!!

Nathalie fick lussa lite för alla, var även upp till min mormor och morfar och visade upp vår fina lilla lucia för dem. Och ååhh så glada dem blev!! :)


Hann inte med datan alls i hlegen, därför det inte kom några inlägg då.. :P


Nu ska jag sätta fart med lite småplock inför i morgon, för då händer något vi väntat på lääänge! (kommer inte skriva vad bara, för det har jag ju lovat Andreas, men en del vet nog vad det kan röra sig om).

Av Karin - 12 december 2009 10:24

Glömde plocka ner pepparkakorna i en låda i går kväll.. När jag kom ner i morse så hade nån av katterna? båda? klivit runt uppe på gallret så de flesta pepparkakorna var i kras. Så trist :(

Av Karin - 11 december 2009 18:48

Skoj att det börjar trilla in lite kommentarer! Tack!

Av Karin - 11 december 2009 18:43

Öppnade kylskåpet och insåg att Andreas redan ätit upp en hel sån där pepparkaksdeg..! Så för att få till några pepparkakor över huvud taget så fick det bli ett snabbt bak i dag. Blir ju inte så många figurer av bara en sådan där deg, men lite isbjörnar, dinousarier, hundar och hjärtan ligger på agller för att svalna nere i köket nu.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards